Om oss

Bli bedre kjent med Webium.

Om oss

Selskapet

Webium er et raskt voksende webselskap fra Nord-Norge som leverer alle typer webløsninger og design over hele landet. Vi er en gruppe freelancere med bred kompetanse på alt innen web og webutvikling.

Selskapet ble stiftet av Kenneth Greger-Pettersen og drevet ut fra Svolvær, Lofoten. I 2017 utvidet vi staben og etter større oppdragsmengde og etterspørsel utvidet vi med eget kontor i Oslo i 2019. Vår spesialitet er skreddersydde "alt-i-ett"-systemer for bedrifter med alt fra CMS til CRM og totale ERP-systemer.

Tjenester

Våre

Kunder

Web

Vi leverer først og fremst produkter som skal på web. Alt fra websider, netthandler, intranett, CRM og ERP-systemer til webdesign og markedsføring.

Sky

Alle våre leveranser er skybasert og krever ingen fysiske installasjoner eller lokale servere.

Vi lverer programvare innen SaaS eller egenutviklede som ligger på dine egne servere.

Design

For å lykkes på web må du også ha godt design. Nettside, sosiale medier, annonser og bannere bør være gjennkjennbar. Vi leverer alt innen webdesign og kan også utvikle grafisk profil sammen med deg som kunde.

Markedsføring

Når alt er klart trenger du en strategi på markedsføring for å nå ut til dine kunder. Vi leverer markesføringspakker både på søkemotor og i sosiale medier. Visste du at vi også leverer infoskjermer?

Totalleverandør

Din partner

Webium er et webbyrå med hovedkontor i Svolvær. De fleste av våre kunder er totalkunder hvor vi står for web, sosiale medier, grafikk og systemer.

En av flere fordeler med å velge Webium som totalleverandør er at du som bedrift har et kontaktpunkt for alle web og IT-relaterte tjenester.

Vi ønsker langsiktigte avtaler med våre kunder og skal alltid levere kvalitet innenfor budsjettet og tidsfrister våre kunder har.

Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere ditt neste prosjekt. Vi har kontor i Svolvær og Oslo, og kan også komme på møte til deg.

Webium ønsker langsiktige og gode samarbeidsavtaler med våre kunder og etterstreber alltid å levere kvalitet innen budsjett og tidsramme.

Abonner på

Nyhetsbrev

Få nyheter og tilbud fra oss på e-post.